Mačo pradžioje tylos minute pagerbtas savaitgalį tragiškai žuvęs „Leicester City“ klubo savininkas Vichai Srivaddhanaprabha. Šeštadienio vakarą Jungtinę Karalystę sukrėtė tragiškos žinios iš Lesterio miesto, kur po Anglijos „Premier“ lygos rungtynių nukrito ir sprogo iš stadiono nesėkmingai pakilęs sraigtasparnis.

Beje, Vemblio stadiono aikštėje buvo aiškiai matyti amerikietiško futbolo linijų kontūrai, o jos centrą puošė JAV amerikietiško futbolo lygos raidės NFL. Čia spalio 28 d. vyko šios lygos mačas tarp Filadelfijos „Eagles“ ir Jacksonvillio „Jaguars“. Kasmet NFL surengia seriją rungtynių už JAV ribų.

Vemblio stadione susirinkusiems žiūrovams ilgai laukti įvarčio nereikėjo, tačiau šis pradžiugino svečių sirgalius.

6 min. Raheemas Sterlingas pasinaujo šiukščia gynėjo Kierano Trippiero klaida, įsiveržė į baudos aikštelę, atidavė tiksliai kamuolį Riyadui Mahrezui, pastarasis iš arti kamuolį nukreipė į Hugo Lloriso ginamus vartus.

55 min. gerą progą rezultatą padvigubinti turėjo Davidas Silva, tačiau šis kažkodėl nusprendė ne smūgiuoti į vartus iš kelių metrų, o perduoti kamuolį R. Sterlingui, šio smūgį blokavo gynėjas.

Puikios progos neišnaudojo Erikas Lamela, kuris 80 min. maždaug iš 12 metrų kamuolį kaire koja pasiuntė kiek virš vartų.

„Man City“ atlaikė šeimininkų spaudimą ir iškovojo labai sudėtingą pergalę Vemblio stadione. Lygoje – dvivaldystė, po 26 taškus savo sąskaitoje turi „Man City“ ir „Liverpool“, „Tottenham Hotspur“ lieka 5-oje pozicijoje.

Rezultatas

„Tottenham“ 0 – 1 „Man City“

6 min. [0:1] Riyadas Mahrezas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją