Futbolininkus aprengė karine uniforma ir jie su instruktoriais treniravosi pagal jūrų pėstininkų naujokams skirtą pasirengimo programą. Žaidėjai miegojo miške miegmaišiuose.

„Puiki patirtis. Futbolininkai entuziastingai priėmė naują jiems iššūkį ir dirbo su puikia nuotaika. Karališkieji jūrų pėstininkai ir Anglijos futbolo rinktinė turi daug bendro. Pasikeitimas patirtimi buvo naudingas abiems pusėms“, – po pratybų sakė mokomojo centro komendantas pulkininkas Mike'as Tanneris.

2018 metų pasaulio futbolo čempionato Europos zonos atrankos rungtynes Anglija (13 taškų) Glazge birželio 10-ą dieną žais su Škotija (7 tšk.).

Šioje pačioje F grupėje esanti ir Lietuvos rinktinė (5 tšk.) taip pat birželio 10-ą dieną Vilniuje susitiks su Slovakija (9 tšk.).

Anglų fanų Škotijoje turėtų būti apie 5 tūkst. Saugumo sumetimais, škotų policija draus gerti alkoholinius gėrimus lauko kavinėse.

Tuo metu Anglijos FA dviem anglų fanams iki gyvos galvos uždraudė lankytis šalies rinktinės rungtynėse namuose ir išvykoje. Per Anglijos ir Vokietijos draugiškas rungtynes kovo 22-ą dieną Dortmunde (1:0) šie du fanai rankomis rodė nacių gestus ir sveikinimus bei grasino vokiečių aistruoliams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)