Pirmenybėse pirmaujantis „Liverpool“ šeštadienį priims „Newcastle United“ futbolininkus. Liverpulio klubas, kuris praėjusį sezoną liko antras, bet laimėjo UEFA Čempionų lygą, šiame čempionate dar neišbarstė nė vieno taško.

Jurgeno Kloppo auklėtiniai surinko visus 12 taškų. Niukastlo ekipa startavo nekaip ir užima 14-tą vietą. Jos sąskaitoje – keturi taškai.

Šios komandos „Premier“ lygoje iš viso susitiko 48 kartus. 27 pergales šventė „Liverpool“, 11 – „Newcastle United“, o 10 rungtynių baigėsi lygiosiomis.

Niukastlo ekipa „Premier“ lygoje Liverpulio „Anfield“ stadione yra laimėjusi tik vieną kartą. Tai nutiko 1994 metų balandį (2:0). „Liverpool“ Niukastlo klubą Anglijos čempionate dabar nugalėjo tris kartus iš eilės. Liverpulio komanda per ketverias rungtynes jau pelnė 12 įvarčių, o Niukastlo – tik 3.

Šeštadienį didelį susidomėjimą kels „Manchester United“ ir „Leicester City“ akistata. „Raudonieji velniai“ čempionato pradžioje rungtyniauja nesėkmingai. Jie sukrapštė vos 5 taškus ir rikiuojasi aštunti. Mančesterio klubas nelaimėjo trijų mačų iš eilės.

Tuo tarpu Lesterio futbolininkai startavo labai galingai ir užima trečiąją vietą. Jų taupyklėje – 8 taškai. „Leicester City“ dar nepatyrė nė vienos nesėkmės – dvi pergalės ir dvejos lygiosios.

Čempionės titulą ginanti „Manchester City“ ekipa šeštadienį išvykoje bandys palaužti „Norwich City“. „Miestiečiai“ sukaupė 10 taškų, žengia antrojoje pozicijoje. Pepo Guardiolos aukėtiniai jau įmušė 14 įvarčių ir pagal šį rodiklį yra geriausi lygoje.

Noridžo futbolininkai pirmenybių starte buksuoja. Jų sąskaitoje – tik 3 taškai. „Norwich City“ užima priešpaskutinę, 19-tą vietą.

Į pirmąjį ketvertą šį sezoną nusitaikęs Londono „Arsenal“ sekmadienį svečiuose kovos su „Watford“. Kanonieriai yra pelnę 7 taškus. Jie rikiuojasi penkti. Votfordo klubas, kaip ir „Wolverhampton Wanderers“, dar nesidžiaugė nė viena pergale. Autsaideris „Watford“ yra sukaupęs tik vieną tašką.

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“ ir „TVPlay Sports+“ kanalai iš viso parodys penkerias 5-ojo turo rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

Rugsėjo 14 d.

14.15 val. „Liverpool“ – „Newcastle United“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),
16.50 val. „Manchester United“ – „Leicester City“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),
19.20 val. „Norwich City“ – „Manchester City“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“);

Rugsėjo 15 d.

15.50 val. „Bournemouth“ – „Everton“ (tvplaypremium.lt, nuo 17.00 val. – „TVPlay Sports+“),
18.15 val. „Watford“ – „Arsenal“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“).

Rugsėjo 16 d.

21.50 val. „Aston Villa“ – „West Ham United“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją