„Fulham“ klubas pasiskolino puolėją šešiems mėnesiams su sąlyga, kad vasarą galės žaidėją įsigyti ir sudaryti su juo ilgalaikę sutartį.

32-ejų žaidėjas, kuris buvo pagrindinis Italijos rinktinės puolėjas 2002-ųjų metų Pietų Korėjoje ir Japonijoje vykusiame pasaulio čempionate, Romos vienuolikei atstovavo septynerius metus.

V.Montella su „Roma“ 2001-aisiais laimėjo Italijos pirmenybes. Iš viso vilkėdamas Italijos sostinės ekipos marškinėlius per 180 rungtynių jis pelnė 83 įvarčius, o savo šalies nacionalinėje rinktinėje žaidėjas per 20 mačų sugebėjo pasižymėti tris kartus.

Vienas rezultatyviausių visų laikų "Serie A" žaidėjų V.Montella profesionalaus futbolininko karjerą pradėjo 1990-aisiais metais „Empoli“ klube. Vėliau italas rungtyniavo „Genoa“ ir „Sampdoria“ vienuolikėse, o į „Roma“ klubą persikėlė 1999 metais.

Italijos sostinės ekipoje V.Montellą pakeis kitas buvęs „Empoli“ puolėjas 27-erių Francesco Tavano, kuris neįsitvirtino Ispanijos „Valencia“ klube ir bus išnuomuotas. F.Tavano ketvirtadienį Romoje atliko medicininę apžiūrą ir prisijungė prie komandos.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją