„Chelsea“ klubas šį sezoną žaidžia įspūdingai. Jose Mourinho auklėtiniai „Premier“ lygoje iškovojo penkias pergales, vieną mačą baigė lygiosiomis ir užima pirmą vietą. „Aristokratai“ skina pergales ir Čempionų lygoje.

„Arsenal“ ekipa turi šešiais taškais mažiau už „Chelsea“ komandą ir užima ketvirtą vietą. Šią savaitę „kanonieriai“ blykstelėjo Čempionų lygoje, kai 4:1 nušlavė Stambulo „Galatasaray“ futbolininkus.

Praėjusiose Anglijos pirmenybėse „Chelsea“ komanda savame „Stamford Bridge“ stadione „Arsenal“ ekipą sudorojo net 6:0. Iš pastarųjų penkių dvikovų šioje aikštėje „Chelsea“ klubas laimėjo keturias, o „Arsenal“ – ekipa tik vieną.

Ir „Manchester United“, ir „Everton“ klubas kol kas buksuoja. „Raudonieji velniai“ per šešis turus sukrapštė aštuonis taškus, o Liverpulio komanda – vos šešis. Dėl to abi komandos grumsis tik dėl pergalės. Praėjusiame čempionate „Everton“ ekipa parsivežė pergalę iš „Old Trafford“ stadiono – 1:0.

„Aston Villa“ klubas fantastišką pradėjo pirmenybes, bet dabar patyrė dvi nesėkmes iš eilės. Čempiono titulą ginantis „Manchester City“ klubas klupinėja abiejuose frontuose. „Mėlynieji“ Anglijoje jau prarado septynis taškus, o Čempionų lygoje per dvejas rungtynes surinko tik tašką.

Transliacijų tvarkaraštis:

Šeštadienis, spalio 4 d.

16.55 val. „Liverpool“ – „West Bromwich Albion“;
19.25 val. „Aston Villa“ – „Manchester City“.

Sekmadienis, 5 d.

13.55 val. „Manchester United“ – „Everton“;
16.00 val. „Chelsea“ – Arsenal“;
23.20 val. Londono „West Ham“ – Londono „Queens Park Rangers“;
01.10 val. „Tottenham Hotspur“ – „Southampton“.