Liverpulio komanda trečiadienį svečiuose išbandys jėgas su taip pat puikią sportinę formą demonstruojančiu Londono „Arsenal“. Šis laimėjo penkis kartus iš eilės.

„Liverpool“ su „Manchester City“ kovoja dėl čempiono titulo. Liverpulio klubas surinko 66 taškus per 28 rungtynes ir užima antrąją vietą. Pirmaujantis „City“ turi 70 taškų, bet jie žaidė 29 mačus. Pergalės Londone atveju „Liverpool“ nuo pagrindinio konkurento atsiliktų tik vienu tašku.

„Arsenal“ realiai pretenduoja į vietą pirmajame ketverte. Tai garantuotų vietą kito sezono UEFA Čempionų lygoje. Dabar ketvirtojoje pozicijoje esantis „Arsenal“ sukaupė 51 tašką per 26 dvikovas. Penktas žengiantis „Manchester United“ surinko taškų mažiau, o žaidė jau 29 rungtynes.

Pirmajame rate „Liverpool“ ekipa „Arsenal“ sutriuškino 4:0. Jurgeno Kloppo auklėtiniai prieš Londono komandą laimėjo tris pastaruosius Anglijos čempionato mačus. Praėjusį sezoną „Liverpool“ varžovų tvirtovėje, „Etihad“ stadione, triumfavo 3:0. Iš viso ekipos „Premier“ lygoje tarpusavyje santykius aiškinosi 59 kartus. 24:16 pirmauja „Liverpool“. 19 akistatų baigėsi lygiosiomis.

Sekmadienį dėmesį prikaustys Londono derbis. Jame ietis sukryžiuos „Tottenham Hotspur“ ir „West Ham“. Abu klubai nepraranda vilties užimti bent ketvirtąją vietą.

„Tottenham“ kraityje – 45 taškai per 27 rungtynes. Ši komanda stovi ant aštuntojo turnyro lentelės laiptelio. „West Ham“ turi trimis taškais daugiau, bet žaidė 29 dvikovas ir rikiuojasi šeštas.

Pirmajame rate pergalę 1:0 šventė namie rungtyniavęs „West Ham“. Tai buvo antroji iš eilės šio klubo pergalė prieš „Tottenham Hotspur“. Komandos „Premier“ lygoje varžėsi 51 kartą. 24-eriose rungtynėse pajėgesni buvo „Tottenham“ futbolininkai, 17 mačų laimėjo „West Ham“, 10 akistatų baigėsi taikiai.

Kovo 16-20 dienomis bus parodytos septynerios Anglijos „Premier“ lygos rungtynės.

Transliacijų tvarkaraštis:

kovo 16 d.
21.20 val. „Brighton“ – „Tottenham Hotspur“ („TV3 Sport Open“, „Go3“),
22.05 val. „Arsenal“ – „Liverpool“ („TV3 Sport“, „Go3“);

kovo 17 d.
21.35 val. „Everton“ – „Newcastle United“ („TV3 Sport 2“, „Go3“);

kovo 18 d.
21.50 val. „Wolverhampton“ – „Leeds United“ („TV3 Sport Open“, „Go3“);

kovo 19 d.
14.20 val. „Aston Villa“ – „Arsenal“ („TV3 Sport“, „Go3“);

kovo 20 d.
15.50 val. „Leicester City“ – „Brentford“ („TV3 Sport“, „Go3“),
18.20 val. „Tottenham Hotspur“ – „West Ham“ („TV3 Sport“, „Go3“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją