Rungtynėse komandoms įvarčius pavyko pelnyti tik antrame kėlinyje. Pirmieji į priekį išsiveržė svečiai, tačiau jau po 12-os minučių „Leicester City“ ekipai pavyko skirtumą išlyginti.

Po lygiųjų „West Brom“ komanda vienu laipteliu pakilo į viršų ir su 10 taškų rikiuojasi 10-oje turnyro lentelės vietoje. „Leicester City“ su 6 taškais užima 18-ą poziciją.

„Leicester City“ 1 – 1 „West Brom“

68' [0 – 1] Naceras Chadli
80' [1 – 1] Riyadas Mahrezas

Trečią pergalę Ispanijos čempionate iškovojo „Celta Vigo“ futbolininkai. Pirmadienį paskutinėse 8-o turo rungtynėse jie išvykoje 5:2 sutriuškino turnyro autsaiderę „Las Palmas“ ekipą.

Aikštės šeimininkams nepadėjo nei 52-ą minutę „Celta Vigo“ žaidėjo Rubeno Blanco išvarymas iš aikštės. Teisėjas jam kiek netikėtai už pražangą parodė raudonąją kortelę.

Net tris įvarčius nugalėtojams pelnė Iago Aspasas.

Tiesa, per paskutines minutes varžovų vartus užgulę „Las Palmas“ futbolininkai kiek apkarpė triuškinamą skirtumą, kai per tris minutes pelnė du paguodos įvarčius.

„Celta Vigo“ po šios pergalės šoktelėjo iš 13-os į 10-ą Ispanijos turnyro lentelės vietą (11 taškų), o 6-ą pralaimėjimą patyręs „Las Palmas“ lieka 18-oje pozicijoje (6 taškai).

„Las Palmas“ 2 – 5 „Celta Vigo“

16' [0 – 1] Emre Moras
20' [0 – 2] Iago Aspasas
49' [0 – 3] Iago Aspasas
52' [raudonoji kortelė] Rubenas Blanco („Celta Vigo“)
71' [0 – 4] Pablo Hernandezas
76' [0 – 5] Iago Aspasas
90' [1 – 5] Vitolo
90+3' [2 – 5] Loicas Remy

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją