Norvego Ole Gunnaro Solskjaero auklėtinius šešioliktfinalio etape 1:0 pranoko Londono „West Ham United“ futbolininkai. Mačas vyko Mančesterio ekipos „Old Trafford“ stadione, o vienintelį įvartį 9 min. pelnė argentinietis Manuelis Lanzini.

„Plaktukai“ tokiu būdu pasiekė saldų revanšą už savaitgalį Anglijos čempionate patirtą pralaimėjimą, kai tai pačiai Mančesterio ekipai namie jie nusileido 1:2.

„Old Trafford“ stadione „West Ham United“ laimėjo pirmą kartą nuo 2007-ųjų.

Pažymėtina, kad taurės aštuntfinalyje „West Ham United“ žais su kita Mančesterio komanda – „Manchester City“.

Daug vargo prasibraunant į aštuntfinalį turėjo ir Londono „Chelsea“ ekipa, kuri namie „Aston Villa“ futbolininkus pranoko tik po 11 m baudinių serijos. Tokiu pačiu būdu į kitą etapą žengė ir Londono „Tottenham Hotspur“, po 11 m baudinių įrodžiusi pranašumą prieš „Wolverhampton Wanderers“.

Tuo metu Ispanijos futbolo „La Liga“ čempionate jau po vidurnakčio baigėsi mačas tarp Madrido „Real“ ir „Mallorca“ ekipų, kuriame buvo įmušti net 7 įvarčiai. Namie žaidusi „Real“ kariauna pasiekė pergalę 6:1 ir su 16 taškų po 6 rungtynių pirmauja turnyro lentelėje.

Marco Asensio nugalėtojams pelnė tris, o Karimas Benzema – du įvarčius. Dar vieną tikslų smūgį pridėjo Isco.

Kitose rungtynėse „Sevilla“ 3:1 namie pranoko „Valencia“ futbolininkus.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)