S. Aguero surinko jau 12-ą taip vadinamą hat-tricką (tris įvarčius per vienas rungtynes) ir pagal šį rodiklį tapo „Premier“ lygos rekordininku.

Argentinietis taip pat tapo rekordininku pagal pelnytus įvarčius Anglijos čempionate tarp užsienio žaidėjų. S. Aguero aplenkė iki tol šioje statistinėje kategorijoje pirmavusį Thierry Henry (175).

Tik trys futbolininkai – Alanas Sheareris, Wayne'as Rooney ir Andy Cole'as lenkia jį visų laikų rezultatyviausių „Premier“ lygos žaidėjų sąraše.

Visi šie rekordai buvo negailestingo Pepo Guardiolos auklėtinių žygio prieš „Aston Villa“ dalis. Pastarajai komandai tai buvo prasčiausios rungtynės nuo 2016 metų vasario, kai patyrė 0:6 sutriuškinimą mače su „Liverpool“.

Be S. Aguero (28, 57, 81 min.) du įvarčius nugalėtojams pelnė Riyadas Mahrezas (18 ir 24 min.) ir vieną – Gabrielis Jesusas (45+1). Paguodos įvartį aikštės šeimininkams per rungtynių pridėtą laiką nuo 11 m žymos pelnė A. El-Ghazi.

„Manchester City su 47 taškais turnyro lentelėje rikiuojasi antroje vietoje – aukščiausioje nuo praėjusių metų lapkričio pradžios. P. Guardiolos auklėtiniai, ginantys Anglijos čempionų titulą, vis dar atsilieka nuo lyderio „Liverpool“ 14 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)