Jurgeno Kloppo auklėtiniai namuose 3:1 (2:1) nugalėjo „Newcastle United“ ekipą ir šį sezoną iškovojo penktą pergalių iš penkių galimų, o apskritai – jau 14-ąją iš eilės, kas yra naujasis Mersisaido klubo rekordas.

„Liverpool“ pirmieji praleido įvartį, kai jau 7 minutę technišku šūviu pasižymėjo Jetro Willemsas, tačiau du tikslūs senegaliečio Sadio Mane smūgiai 28 ir 40 min. leido raudoniesiems dar iki pertraukos persverti rezultatą savo naudai – 2:1.

Šeimininkų persvarą antrame kėlinyje įtvirtino 72-ą minutę po nuostabaus Roberto Firmino perdavimo pasižymėjęs Mo Salah. Egiptietis pratęsė įspūdingą seriją pasižymėdamas jau ketvirtose tarpusavio rungtynėse su „Newcastle United“ iš eilės.

„Liverpool“ futbolininkai savo „Anfield“ tvirtovėje „Premier“ lygos rungtynių nepralaimi jau dvejus su puse metų arba 43 mačus iš eilės.

Jau antradienį Liverpulio komandos laukia mūšis tarptautinėje arenoje – pirmoji naujojo UEFA Čempionų lygos sezono kova Italijoje su „Napoli“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)