„Aristokratai“ pirmame kėlinyje du kartus pirmavo – po Thiago Silvos (28 min.) ir Masono Mounto (44 min.) įvarčių, bet šeimininkai du kartus rezultatą išlygino. 40 minutę tai padarė 11 m baudinį realizavęs Manuelis Lanzini, o 56 min. puikiu smūgiu iš už baudos aikštelės pasižymėjęs Jarrodas Bowenas.

Kai jau atrodė, kad Londono derbis baigsis lygiosiomis, „West Ham United“ saugas Arthuras Masuaku pabandė atlikti perdavimą iš kairio krašto į „Chelsea“ baudos aikštelę, bet kamuolys, po nedidelio rikošeto įskriejo į Edouardo Mendy ginamų vartų tinklą.


Paskutines kelias minutes sėkmingai padirbėje gynyboję „West Ham“ futbolininkai šventė pergalę, kuri leido šiai ekipai įsitvirtinti pirmame „Premier“ lygos ketverte. Tuo metu vos antrą nesėkmę čempionate patyrusi „Chelsea“ komanda jau šiandien gali atsisveikinti su lyderės pozicijomis.

Thomaso Tuchelio treniruojamą komandą turnyrinėje lentelėje šeštadienį aplenkė „Liverpool“ ekipa. Jurgeno Kloppo auklėtiniai išvykoje 1:0 (0:0) įveikė „Wolverhampton“ futbolininkus. Vienintelį įvartį jau 4-ąją pridėto laiko minutę po Mohamedo Salah perdavimo pelnė Divockas Origi.

Tiesa, pirmoje vietoje „Liverpool“ neužsibuvo. Šeštadienį pergalę iškovojo ir „Manchester City“ ekipa. Pepo Guardiolos auklėtiniai 3:1 (2:0) įveikė „Watford“ ekipą ir laimėję penktą kartą iš eilės aplenkė ne tik „Chelsea“, bet ir „Liverpool“.

„Manchester City“ gretose dviem tiksliais smūgiais pasižymėjo portugalas Bernardas Silva, vieną įvartį pridėjo Raheemas Sterlingas.

„Watford“ ekipai garbės įvartį 74 min. įmušė Cucho Hernandezas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)