Mūsų ekipai nepadėjo traumuotas kapitonas Arnas Borodinas. Vedlio raištį perėmė vartininkas Titas Krapikas.

Roko Garasto reniruojama komanda aktyviai, be jokios baimės ir žvalgybos pradėjo rungtynes. 8-ąją minutę smūgiu iš dešinės ukrainiečių vartininką pralaužė Domantas Vitkus (1:0).

Ukrainos rinktinė, praleidusi įvartį, pamažu atsigavo ir savo meistriškumą ne kartą teko demonstruoti T. Krapikui. Tiesa, porą progų turėjo ir aktyviai žaidęs, porą sykių iš toli smūgiavęs Džiugas Sūnelaitis.

Svečiai antrajame kėlinyje bandė atakuoti ir lyginti rezultatą, bet didelių gaisrų prie lietuvių vartų nekilo, o kitus pavojus likvidavo T. Krapikas.

„Džiaugiuosi mažu mūsų rinktinės laipteliu aukštyn. Šiandien vaikinai vykdė nurodymus ir patys suprato, kad taip darant galima pasiekti gerų rezultatų. Žinoma, buvo ir lūžio momentų, kai trūko jėgų. Kadangi daug darbo stovykloje buvo įdėta ir aš mačiau kaip vaikinai stengėsi, tai šiandien jų toks žaidimas manęs nei kiek nenustebino. – po rungtynių kalbėjo R. Garastas. – Lauksime rungtynių su metais vyresniais baltarusiais. Mūsų tikslas lieka žingsnelis po žingsnelio eiti pirmyn.“

Rungtynių statistika:

Lietuva-2 – Ukraina 1:0 (1:0).
Teisėjas – Ugnius Veprauskas (Kaunas)
Įvartis: 8 min. Domantas Vitkus (Lietuva-2).
Įspėti: 38 min. Matas Radžiukynas (Lietuva-2); 75 min. Yaroslav Deda (Ukraina)

Lietuva-2: Titas Krapikas, Simonas Raila, Deividas Mikalauskas, Germanas Daškevičius (74 min. Lukas Sapiežinskas), Matas Radžiukynas, Džiugas Sūnelaitis, Domantas Vitkus, Tadas Paulikas, Deividas Skaržauskas, Titas Aukštuolis (64 min. Domantas Putrius), Paulius Golubickas (64 min. Mantas Rusys).

Atsargoje: Ovidijus Šiaulys, Neilas Urba, Artur Seražidenov, Matas Voronka.