Praėjusiame sezone į „Žalgirį“ iš Goricos HNK klubo persikėlęs kroatas buvo vienas pagrindinių žalgiriečių žaidėjų. Pernai T. Pekas sužaidė 28 rungtynes, įmušė 4 įvarčius bei atliko 9 rezultatyvius perdavimus. Tačiau šiemet traumų kamuojamas legionierius aikštėje pasirodė tik du kartus.

Sprendimą išsiskirti su T. Peku galėjo paakinti ir „Žalgirį“ neseniai papildęs kitas puolėjas Andrius Velička.

Beje, pastarąjį futbolininką, debiutavusį Vilniaus ekipoje praėjusį savaitgalį, sirgaliai sutiko ne itin svetingai.

Ištikimiausių aistruolių tribūnoje buvo išskleistas plakatas, kuriame parašyta: „Andriau, mes viską prisimename“.

Taip „Žalgirio“ fanai A. Veličkai priminė jo karjeros etapą FBK „Kauno“ klube ir muštynes tarp sirgalių, į kurias kartą įsitraukė ir žaidėjas.

„Sirgaliai yra labai emocingi ir principingi. Daug metų žaidžiau prieš „Žalgirį“, buvau priešininkų stovykloje, todėl nenuostabu, kad nesu sutinkamas šiltai. Mano darbas aikštėje yra žaisti futbolą, sirgalių - įvairiais būdais reikšti savo palaikymą, nuomonę ir mintis. Kuomet Škotijoje iš Edinburgo „Hearts“ klubo persikėliau į Glazgo „Rangers“, fanų reakcija buvo dar audringesnė. Tūkstančiai jų įvairiais būdais bandė išreikšti save, atkreipti mano dėmesį. Tai yra futbolo ir apskritai sporto gyvenimo dalis“, - sakė visko per savo ilgą karjerą matęs 34-erių metų futbolininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)