Peteris Crouchas

Dažniausiai Anglijos rinktinės puolėjo pavardė į žiniasklaidos antraštes patenka arba už humoro jausmą (televizija Sky jį pripažino sąmojingiausiu Anglijos futbolininku), arba dėl futbolo antirekordų („Liverpool“ klube 19-os rungtynių be įvarčių serija). Tačiau dukart P. Krouchas pateko į kriminalines suvestines.

2006 metais buvo apvogtas žaidėjo namas Orderly Edge vietovėje. Tais metais taip pat buvo apiplėšti Steveno Gerrardo ir Roqe Santa Cruzo namai. P. Kroucho ir jo žmonos Abbey Clancy namuose nebuvo. Po vagystės jie persikėlė į kitą namą Saint Andrew vietovėje. 2011 tas namas taip pat buvo apvogtas. 4,5 mln. svarų sterlingų vertės namas prieš nusikaltimą kelis kartus buvo aprašytas madinguose pramogų žurnaluose, kaip prabangos ir komforto pavyzdys.

Frankas Lampardas

2005 metais Londono „Chelsea“ klubo ir Anglijos rinktinės žvaigždė persikėlė į prabangų namą Londone. Jau po poros dienų futbolininką apiplėšė. Naktį vagys išlaužė duris ir pagrobė pirmame aukšte buvusias vertybes bei nuvarė du automobilius „Range Rover“ ir „Mercedes“. Antrame aukšte miegoję F. Lampardas su žmona nepabudo.

Christine Bleakley ir Frankas Lampardas

Pavelas Pogrebniakas

„Stuttgart“ klube žaidęs futbolininkas rungtyniavo išvykoje, o į jo namus įsilaužė plėšikas. P. Pogrebniako žmona Marija išgirdo triukšmą ir susidūrė akis į akį su nusikaltėliu. Drąsi moteris jį pastūmė ir plėšikas pabėgo.

Pavelas Pogrebniakas

Angelis Di Maria

2015 metais futbolininkais su žmona ir dukra buvo savo namo Mančesteryje antrame aukšte, kai keli plėšikai išlaužė duris ir prasibrovė į namą. Netrukus jie bėgo, nes suveikė signalizaciją. Žaidėjas po incidento su šeima persikėlė gyventi į viešbutį. Vėliau A. Di Maria sakė, kad viena svarbiausių priežasčių palikti Angliją rr buvo šis nusikaltimas.

Angelis Di Maria

Tomas Cleverly

Liverpulio „Everton“ klubo žaidėjas pateko į kraupią istoriją 2015 metais. Į jo namus įsiveržė trys banditai ir grasindami beisbolo lazdomis jam, žmonai ir dvejų metų dukrai pagrobė vertingų daiktų už 100 tūkst. svarų sumą. Futbolininkas ir jo šeima nenukentėjo.

Tomas Cleverly (footballrumor.com)

Ibrahima Traore

Menchengladbacho „Borussia“ komandos žaidėją neseniai apiplėšė, kai jis rungtyniavo su Dortmundo „Borussia“ ekipa svečiuose. Grįžęs namo pastebėjo, kad durys išlaužtos ir pavogti visi vertingi daiktai.

Ibrahima Traore

Vladimiras Bystrovas

Krasnodar“ klubo saugo namas 2015 metų gruodį buvo užpultas Leningrado srityje. Penki ginkluoti nusikaltėliai surišo namo sargą ir nušovė du futbolininko šunis. Buvo pavogtos žaidėjo žmonos brangenybės ir kiti vertingi daiktai bei 10 tūkst. rublių grynais. Pačiam V. Bystrovui labiausiai gaila buvo žuvusių augintinių.

Vladimiras Bystrovas

Junes Belanda

Marokietis J. Belanda 2015 metais žaidė Kijevo „Dinamo“ klube. Jam vairuojančiam automobilį nusikaltėliai į akis papurškė ašarinių dujų, ištraukė futbolininką iš mašinos, atėmė vertingus daiktus ir nuvarė automobilį. Tai įvyko Kijevo Pečioros rajone. Po dviejų savaičių policija sulaikė nusikaltėlius ir grąžino „Range Rover“ savininkui.

Graikijos rinktinės futbolininkai

Per pasaulio futbolo čempionatą Pietų Afrikoje Durbano mieste esantį viešbutį, kuriame buvo apsistojusi Graikijos rinktinė, prasmuko vagys ir apšvarino tris futbolininkų kambarius. Pavogtos pinigų sumos nebuvo didelės, bet žaidėjų pavardės žiniasklaidai neliko atskleistos dėl jų pačių saugumo.

Graikijos nacionalinė futbolo rinktinė

Beveik visos „Napoli“ klubo žvaigždės

„Napoli“ futbolininkus mieste ne tik tiesiog dievina, bet ir dažnai plėšia. Ypač daug nusikaltimų buvo 2011 metais, kai komanda pateko į Čempionų lygos turnyro atkrintamų varžybų etapą. Nukentėjo Edinsonas Cavani (apiplėštas namas), Ezequielis Lavezzi (jo merginai atėmė laikrodį, kai ji vairuodama sustojo prie šviesoforo), Marekas Hamšikas (2006 metais atėmė laikrodį „Rolex“ prie šviesoforo, apvogė namą priemiestyje, iš nėščios žmonos atėmė automobilį, iš jo paties grasindami ginklais atėmė automobilį) ir Valonas Behrami (atėmė laikrodį, kai vairavo automobilį).

Marekas Hamšikas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)