Rusijos I lyga, 39 turas

"Chita" 0 - 1 Jekaterinburgo "Ural"

Rungtynes "Ural" formaliai žaidė svečiuose, tačiau mačas vyko Jekaterinburge, nes buvo nuspręsta, kad "Chita" stadiono aikštė šiuo metų laiku per prasta. Vienintelį rungtynių įvartį 84 minutę įmušė Arūnas Klimavičius.

Visas rungtynes žaidęs lietuvis smūgiu iš 12 metrų tiksliai užbaigė ataką ir nulėmė savo ekipos pergalę. Tai buvo penktasis gynėjo įvartis čempionate. "Ural" turnyro lentelėje užima 8 vietą.

"MVD" 0 - 3 Novosibirsko "Sibir"

Kaip ir kitoms komandoms antrajame rate, taip ir "Sibir" su Mantu Savėnu įskaitytas techninis laimėjimas prieš iš čempionato pasitraukusią komandą. "Sibir" ir toliau užima antrąją vietą, tačiau turi vienodai taškų su Vladikaukazo "Alania". Geriau paskutiniame ture sužaidusi komanda pateks į Rusijos "Premier" lygą.

JAV "MLS" lyga, Rytų konferencijos pusfinalis

"New England Revolution" 2 - 1 "Chicago Fire"

Pirmosiose atkrintamųjų varžybų rungtynėse "New England Revolution" futbolininkai namuose atsitiesė po praleisto įvarčio ir įmušę 47-ą bei 75-ą minutėmis iškovojo pergalę. Edgaras Jankauskas nugalėtojų gretose žaidė nepaisydamas ligos ir 52-ą minutę paliko aikštę.

Ukrainos "Premier" lyga, 12 turas

Zaporožės "Metalurg" 3 - 0 Zahorodo "Zakarpattia"

Prie savo komandos pergalės prieš turnyro autsaiderį debiutinėse buvusio "Ventspils" trenerio Romano Grigorčiuko rungtynėse Mindaugas Kalonas ir Darius Miceika prisidėjo rezultatyviais perdavimais. Lietuviai asistavo pirmiesiems savo komandos įvarčiams. D. Miceika buvo pakeistas 62-ą, o M. Kalonas – 86-ą minutę.

"Metalurg" su 14 taškų užima 9-ą vietą.

Kryvyj Riho "Krivbas" 3 - 2 Kijevo "Obolon"

Permainingose rungtynėse svečiai pirmajame kėlinyje du kartus išlygino rezultatą, bet šeimininkai vis tiek iškovojo antrą sezono pergalę. Kęstutis Ivaškevičius nugalėtojų komandoje žaidė nuo 79-os minutės.

"Krivbas" su 7 taškais pakilo iš paskutinės turnyro lentelės vietos į priešpaskutinę, 15-ąją.

Simferopolio "Tavrija" 2 - 1 Dnepropetrovsko "Dnipro"

Pergalę "Tavrija" išplėšė įvarčiu paskutinę minutę. Simferopolio klubo gynėjas Andrius Jokšas aikštėje pasirodė tik po įvarčio, pirmąją pridėto laiko minutę. "Tavrija" su 20 taškų užima 6-ą vietą.

Mariupolio "Illičivets" 1 - 2 Kijevo "Arsenal"

Šeimininkai pirmajame kėlinyje neišnaudojo 11 metrų baudinio ir leido "Arsenal" iškovoti pergalę, po kurios Kijevo klubas dviem taškais aplenkė varžovą. Pralaimėjusiųjų ekipoje Mantas Samusiovas žaidė visą mačą, o nugalėtojų gretose Saulius Mikoliūnas liko ant atsarginių suolo.

"Illičivets" su 14 taškų užima 10-ą vietą, "Arsenal" su 16 žengia aštuntas.

Austrija, "Bundesliga", 14 turas

"KSV Superfund" 7 - 2 Linco LASK

Po 31 minučių rezultatas dar buvo lygus 2-2, tačiau iki pirmojo kėlinio pabaigos LASK praleido du įvarčius, o raudoną kortelę dar gavo dviejų tikslių smūgių autorius, Lietuvos rinktinės "skriaudikas" Romanas Wallneris. Antrajame kėlinyje priešpaskutinę vietą užimantys šeimininkai įmušė dar tris įvarčius.

Vidas Alunderis LASK ekipoje žaidė visas rungtynes. Linco komanda čempionate dalijasi 6-8 vietas tarp 10 komandų.

Azerbaidžano čempionatas, 8 turas

Baku "Neftči" 1 - 0 Jevlacho "Karvan"

Dviejų "lietuviškų" komandų mačas baigėsi šeimininkų pergale. "Neftči" vartus visą mačą sėkmingai gynė Paulius Grybauskas, o "Karvan" ekipoje Edvinas Lukoševičius liko tarp atsarginių.

Baku klubas su 15 taškų užima 4-ą vietą, Jevlacho ekipa su 5 taškais žengia priešpaskutinė 11-a.

Danijos "Superliga", 14 turas

"Sonderjyske" 0 - 0 "Koge"

Aurelijaus Skarbaliaus auklėtiniai "Koge" šiomis nulinėmis lygiosiomis Danijos pirmenybėse iškovojo 7 tašką ir lieka priešpaskutinėje vietoje. Rytis Leliūga "Koge" gretose aikštėje nepasirodė.

Graikijos "Superlyga", 9 turas

Herakliono "Ergotelis" 2 - 2 Atėnų AEK

Turnyrinės lentelės kaimynų dvikovoje "Ergotelis" pirmajame kėlinyje žaidė nesėkmingai ir AEK pirmavo rezultatu 1-0. 39-ą minutę šeimininkų treneris nusprendė atlikti permainas ir pakeitė Deividą Česnauskį. Antrajame kėlinyje šeimininkai sugebėjo persverti rezultatą, bet vėliau praleido įvartį ir turėjo tenkintis lygiosiomis.