Italai su bosniais sužaidė lygiosiomis 1-1, o G. Chiellini mačą stebėjo nuo suolo, nors R. Mancini ir norėjo leisti 36-erių veteraną į starto sudėtį.

Strategas pareiškė, jog prieš rungtynes nebuvo užsidėjęs akinių, todėl nepamatė, kad į starto sudėtį yra įtraukiamas ne G. Chiellini, o kitas gynėjas Francesco Acerbi.

„Tai yra mano kaltė. Asistentai parodė man sudėtį, o aš neturėjau akinių, todėl pasakiau, kad viskas gerai. Nepastebėjau, jog vietoje Chiellini yra įrašytas Acerbi“, – po mačo sakė R. Mancini.

Specialistas pridūrė, jog dėl šios klaidos G. Chiellini bus įtrauktas į starto sudėtį pirmadienio rungtynėse su Olandija, nors būtent šiame mače Turino „Juventus“ gynėjas turėjo likti ant suolo.

„Gerai, jog vietoje gynėjo į aikštę išleidome ne vartininką. Didelio skirtumo nebuvo, bet taip, tai buvo klaida“, – sakė R. Mancini.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)