Uostamiesčio klubas negavo jokios lygos licencijos, kadangi nepateikė visos reikalingos dokumentacijos pagal personalo, infrastruktūros, jaunimo ugdymo bei finansinius privalomus kriterijus, nors, kaip pažymi LFF, per savaitę atliko nemažai darbų.

Primename, kad mėnesio pradžioje buvęs Marijampolės „Sūduvos“ saugas, o vėliau į teisę pasukęs ir advokato profesine veikla šiuo metu užsiimantis Vidas Adomaitis paskelbė perėmęs „Atlanto“ valdymą iš Vacio Lekevičiaus.

Tuo metu „Palangos“ klubas tenkinosi tik I lygos licencija. Aukščiausiosios lygos licencija neišduota dėl jaunimo ugdymo kriterijų nepagrindimo.

Kitos dvi apeliacijos buvo patenkintos, A lygos licencijas gaus Kauno „Stumbras“ ir „Kauno Žalgiris“.

Sausio pabaigoje LFF klubų licencijavimo komitetas A lygos licencijas suteikė Marijampolės „Sūduvai“, Vilniaus „Žalgiriui“, „Panevėžiui“ ir „Riteriams“ (buvę „Trakai“).

Galutinį artėjančio sezono A lygos dalyvių skaičių nustatys LFF vykdomasis komitetas, įvertinęs klubų licencijavimo ir sportinius rezultatus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)