Svečiuose žaidusi Pjačencos miesto komanda dar pirmajame kėlinyje praleido 16 įvarčių, o mačą pralaimėjo net 0:20, tačiau viskas yra paaiškinama.

Dar nuo rugpjūčio mėnesio ant bankroto ribos atsidūrusioje komandoje nėra mokami atlyginimai, tad klubo žaidėjai tiesiog boikotavo rungtynes.

Prieš šį mačą „Pro Piacenza“ ekipa buvo nepasirodžiusi jau trejose pastarosiose rungtynėse, tad dar vienas toks atvejis būtų lėmęs ekipos pašalinimą iš „Serie C“ pirmenybių.

„Pro Piacenza“ pavyko surinkti septynis futbolininkus – minimalus skaičius žaidėjų, norint pradėti futbolo mačą. Šeši iš jų buvo nepilnamečiai, o vienintelis 18 metų turintis klubo futbolininkas Nicola Cirigliano užregistruotas kaip žaidžiantysis treneris.

Mačas taip ir prasidėjo, o šeimininkų ekipos puolėjas Hichamas Kanisas dar pirmajame kėlinyje įmušė šešis įvarčius, penkis pridėjo Edoardo Defendi.

Įdomiausia, kad rungtynėms jau prasidėjus dar vienam „Pro Piacenza“ žaidėjui pavyko atrasti savo asmens dokumentus, tad mačą komanda užbaigė su aštuoniais žaidėjais.

Nugalėtojų ekipa „Cuneo“ iki šio mačo per 24 rungtynes buvo įmušusi tik 18 įvarčių.