Pasaulio čempionas, praėjusią vasarą į Londoną atvykęs iš Madrido „Real“ klubo, 2013-14 metų sezoną pradėjo labai gerai, tačiau vėliau jo žaidimo kreivė tik smuko žemyn.

A. Wengeras mėgino nukreipti dėmesį nuo M. Ozilo kainos ir teigė, kad blogas žaidimas turėtų būti priskirtas visai ekipai, o ne vienam futbolininkui.

„Sumokėčiau tuos pinigus dar kartą. Ir taip aišku. Besitikint, jog komanda žais gerai, negalima užkrauti naštos ant vieno magiško žaidėjo pečių, nes šiandien tokie futbolininkai nebeegzistuoja,“ - sakė prancūzas žurnalistams.

„Žinoma, kad turiu jį priversti rungtyniauti gerai dėl jo kainos. Visgi, manau, jog žaidėjui, kainavusiam vieną eurą, tektų tokia pati atsakomybė. Juk jis pats nemokėjo tų penkiasdešimties milijonų.“

„Kai pamatau talentingą futbolininką mąstau: ką galiu padaryti, kad jis demonstruotų geriausią žaidimą? Tai nesusiję su kaina. Tai – tiesiog sutapimas, jog transferų rinka būtent tokia“, - aiškino „Arsenal“ futbolo klubo treneris.

Praėjusio sezono pabaigoje ir šio pradžioje dėl prasto žaidimo „Arsenal“ ekipoje M. Ozilas nuolat sulaukia kritikos. Po Anglijos ekipos pralaimėjimo UEFA Čempionų lygoje Dortmundo „Borussia“ komandai Mesutą dėl prasto pasirodymo užsipuolė ir Vokietijos laikraštis „Bild“.

Tačiau A. Wengeras į tai reagavo skeptiškai: „Kodėl jis turi būti atpirkimo ožys? Už ką? Mes pralaimėjome pirmąsias rungtynes nuo balandžio pirmos dienos. Būkime realistais.“

Pats A. Wengeras nuolat kritikuojamas dėl to, jog Vokietijos rinktinės žvaigždę stumia į aikštės kraštą ir neleidžia jam žaisti vidurio saugo pozicijoje.

Kiek pritildyti kritikus M. Ozilas turės progą šeštadienį. Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse „Arsenal“ išvykoje žais su sėkmingai sezoną pradėjusia ir antrą vietą čempionate užimančia Birmingemo „Aston Villa“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)