Ukrainos futbolo federacijos (UFF) Vykdomasis komitetas vienbalsiai patvirtino A. Ševčenkos kandidatūrą. Sutartis su specialistu pasirašyta dvejiems metams su galimybe pratęsti kontraktą tam pačiam terminui.

A. Ševčenkos asistentais bus italai Mauro Tassotti ir Andrea Maldera, anksčiau dirbę „AC Milan“ (Italija) klubo struktūroje bei ispanas Raulis Riancho. Pastarasis yra iš Kijevo „Dinamo“ trenerių štabo.

Ankstesnis Ukrainos rinktinės treneris Michailas Fomenka atsistatydino iš pareigų po nesėkmingo Europos čempionato. Euro 2016 turnyre ukrainiečiai 0:2 pralaimėjo Vokietijai, 0:1 nusileido Lenkijai ir 0:2 – Šiaurės Airijai.

M. Wilmotsas atleistas iš Belgijos rinktinės

Belgijos rinktinės treneris Marcas Wilmotsas po ketverių metų darbo atleistas iš savo pareigų. Apie tai pranešė Belgijos futbolo federacija.

Su M. Wilmotsu belgai FIFA reitinge iš 54-os vietos pakilo iki pirmos. Jis nacionalinei komandai vadovavo 51-eriose rungtynėse, iškovojo 34 pergales, pasiekė 8 lygiąsias ir patyrė 9 pralaimėjimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)