Lygių varžovų rungtynėse abi ekipos nesukūrė daug progų, o nugalėtoją lėmė vienintelis įvartis. 41 minutę Simonas Urbys baudos aikštelėje surado Ernestą Stočkūną, kuris antrą savo tikslų smūgį Lietuvos čempionate atliko pažeme nukreipdamas kamuolį į tolimąjį vartų kampą.

Per pirmas 45 minutes „Banga“ taip pat išsiskyrė pavojingu Roberto Vėževičiaus bandymu ir buvo priversta atlikti keitimą, kai dvikovos tęsti negalėjo Edvinas Bračkus.

Nors antroje mačo pusėje „Hegelmann Litauen“ ekipos strategas Andrius Skerla bandė pagyvinti žaidimą keitimais, tačiau susikurti kelias pavojingesnes progas pavyko tik paskutinėmis minutėmis.

Nors čempionato debiutantų gretose baigiantis mačui pasirodė ir po traumos atsigavęs Thompsonas Gavi, visgi, „Bangos“ gynyba atlaikė šeimininkų šturmą ir iškovojo antrą pergalę iš eilės.

Po 6 rungtynių 6 taškus turinti Gargždų ekipa išlieka 8-oje pozicijoje, tačiau priartėjo prie poros turnyro lentelės viduryje esančių komandų, tarp jų – ir 6-ą vietą užimančios bei tašku daugiau turinčios „Hegelmann Litauen“ ekipos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)