Šios rungtynės atidarys antrąjį čempionato turą. Sezono starte „Stumbras“ svečiuose po lygios kovos rezultatu 0:1 nusileido vicečempionams „Trakams“, savo ruožtu „Sūduva“ savo gerbėjų akivaizdoje neišnaudojo gausybės progų ir nurijo karčią piliulę sužaisdama lygiosiomis 3:3 su „Jonava“.

„Lūkesčiai paprasti – pergalė. Turime laimėti, kovoti tik dėl pergalės. Privalome įrodyti, jog kiekviena komanda turi gerbti „Stumbrą“. To ir sieksime“, – prieš rungtynes kovingai nusiteikęs buvo puikų mačą prieš „Trakus“ sužaidęs ekipos naujokas Andre Almeida.

„Labai laukiu pirmųjų rungtynių namuose. Neabejoju, jog laukia tikra futbolo šventė, susirinks daug žiūrovų, kurie mus palaikys, o mes jiems stengsimės atsidėkoti geru žaidimu“, – tęsė vidurio gynėjas.

Maksimalius tikslus šios dienos mače „Stumbrui“ kelia ir komandos vyriausiasis treneris Mariano Barreto, kuris pasidžiaugė, jog po traumos į rikiuotę sugrįžo Benjaminas Terry, o žaisti negalės tik keletas žaidėjų, kurių perėjimai dar nėra galutinai patvirtinti.

„Esame stipresni negu prieš pirmąsias rungtynes. Prieš „Trakus“ laimėti mums nepavyko, tačiau žaidėjų pasirodymas nuteikia labai pozityviai. „Sūduva“ yra viena stipriausių Lietuvos komandų, o jų tikslas visai kaip ir mūsų – čempionate užimti aukštesnę vietą nei pernai. Tikiu, jog tai bus geros rungtynės. Norime pergalės ir dėl jos kovosime.

Po traumos su komanda jau treniruojasi B. Terry, tad praktiškai visi futbolininkai yra sveiki ir pasiruošę rungtyniauti. Tiesa, kelių vaikinų perėjimas sistemoje dar nėra galutinai patvirtintas, tačiau to nesureikšminame. Su nekantrumu laukiame artėjančių rungtynių“, – fcstumbras.lt kalbėjo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją