7-ojo turo rungtynėse namuose pirmenybių lyderiai 4:0 (1:0) pranoko septintą nesėkmę iš eilės patyrusią autsaiderę „Jonavą“.

Pirmame kėlinyje svečiai atkarpomis tiek palaikydavo kamuolį, tiek sėkmingai gynėsi – prie to prisidėjo ir komandoje debiutavęs ukrainietis Vladislavas Chameliukas. „Panevėžys“ atliko du smūgius į vartų plotą, tačiau Wandersono Melo ir Pijaus Širvio smūgius atrėmė Martynas Matuzas.

Visgi 40 minutę „Jonava“ kapituliavo standartinės padėties metu. Po Jeffrey Sarpongo perdavimo smūgiu iš arti pirmą savo įvartį naujame klube įmušė W. Melo.

Po pertraukos žaidimo tempas pernelyg nepasikeitė, tačiau rezultatyviausią sezono mačą sužaidęs „Panevėžys“ įmušė tris įvarčius. 62 min. gražios kombinacijos metu Elivelto surado į baudos aikštelę įsiveržusį Mitarą Čukovičių, kuris proga pasinaudojo nepriekaištingai.

82 min. savo paties uždirbtą baudinį realizavo Elivelto, o 90 min. efektingai smūgiavo ir pirmuoju įvarčiu lygoje džiaugėsi 18-metis saugas Domantas Vaičekauskas.

17 taškų savo sąskaitoje turintis „Panevėžys“ lieka pirmoje vietoje, o taškų dar iškovojusi „Jonava“ – paskutinė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją