Vilniaus regiono derbis prasidėjo žaliai baltų atakomis, tačiau išsijudinę „Trakų“ futbolininkai ne tik perėmė iniciatyvą, tačiau ir pradėjo kurti progas prie varžovų vartų.

Viena tokių, 26 minutę minutę baigėsi įvarčiu, kai po perdavimo iš krašto į baudos aikštelę, kamuolį į savo vartus įsimušė patys žalgiriečiai.

Po įvarčio žaidimo tempas nesulėtėjo – „Trakai“ ir toliau grasino varžovų vartams, tačiau padvigubinti persvaros nesugebėjo.

Antrasis rungtynių kėlinys nei savo sparta, nei sukurtomis progomis nė iš tolo neprilygo pirmajam. Nors „Trakai“ ir toliau turėjo persvarą, tačiau rungtynių rezultatas per visą antrąjį kėlinį nepasikeitė.

„Svarbiausia, pasiruošimą sezonui buvo baigti pergale. Dabar geromis nuotaikomis galime laukti sezono pradžios. Kalbant apie rungtynes, buvo sužaisti du skirtingi kėliniai. Pirmajame visiškai kontroliavome žaidimą bei sukūrėme daug progų įvarčiui pelnyti. Per pertrauką atlikus šešis keitimus, žaidimas išsibalansavo“, – apie paskutines priešsezonines rungtynes kalbėjo „Trakų“ naujokas Vytautas Lukša.

„Trakų“ sudėtis: Paulius Grybauskas (Jonas Savičevas), Justas Januševskis, Jurij Kendyš, Darius Cibulskas, Darius Zachaževskij (Mantas Makutunovičius), Darius Miceika (Ruslanas Blinovas), Povilas Krasnovskis, Vytautas Lukša, Ronaldas Solominas (Rokas Macenzovas), Andrius Lipskis (Povilas Malinauskas), Nerijus Astrauskas (Dmitrij Kovb).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)