Į susitikimą atvyko Aurimas Kučys, Tadas Markevičius, Tadas Kauneckas, komandos kineziterapeutas Ramūnas Širvinskas bei treneris Valdas Dambrauskas. Svečius sutiko sausakimša „Vyturio“ progimnazijos aktų salė: mokiniai, nebesuspėję užsiimti sėdimų vietų, sutūpė ant palangių ar sustojo šalia sienų. Renginio pradžioje merginos scenoje atliko specialių šokį, o po jo mokiniai uždavė ekraniečiams paruoštus klausimus.

Diskusijos pabaigoje ir „Ekranas“ mokiniams uždavė keletą klausimų, į kuriuos pirmam teisingai atsakiusiam buvo padovanoti šalies čempionų šalikai.

Sporto salėje prieš „Ekraną“ į kovą stojo „Vyturio“ progimnazijos merginų komanda. Draugiškas rungtynes stebėjo sausakimša salė, o jos baigėsi taikiai – 2:2.

Ekraniečiams nebuvo taip paprasta išplėšti pergalę, nes prieš juos žaidė visa merginų komanda, visas merginų dešimtukas. Šalies čempionai pirmieji išsiveržė į priekį, tačiau vėliau merginos išlygino rezultatą, kuris daugiau nebepasikeitė.

Abi ekipos apsikeitė simbolinėmis dovanomis, o vėliau šalies čempionai dar geras penkiolika minučių kartu su mokiniais fotografavosi bei mielai dalino autografus. Neabejotina, tai ne paskutinis „Vyturio“ progimnazijos bei „Ekrano“ susitikimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją