14-ąją minutę po nutraukto vilniečių perdavimo kamuolys atšoko Mindaugui Grigaravičiui, kuris smūgį link varžovų vartų atliko iš už baudos aikštelės ribų, tačiau kamuolys praskriejo šalia stačiakampio.

Kiek vėliau po geros perdavimų kombinacijos prieš vartus atsidūręs Deimantas Rimpa savosios progos neišnaudojo, o jau sekančiame epizode į baudos aikštelę įkirtęs bei laisvas likęs Valdemaras Borovskis nepataikė į vartų plotą.

Kėliniui einant į pabaigą Juozas Lubas susikūrė puikią galimybę pasižymėti – puolėjas baudos aikštelėje suklaidino 2 „Riterių“ futbolininkus, tačiau į vartų plotą nepataikė.

61 minutę po standartinės situacijos metu atlikto Felipe Brisolos perdavimo smūgį galva atliko Olaide Badmusas, bet kamuolys vėl prašvilpė šalia vartų.

Visgi „Riteriams“ pavyko pralaužti telšiškių gynybą, o tai po kampinio padarė antrame kėlinyje aikštėje pasirodęs Pierras Okende.

Jau per pridėtą teisėjo laiką kamuolį varžovų baudos aikštelėje perėmė Colinas Odutayo, pastarasis atliko smūgį vartų link, tačiau kampas buvo per aštrus.

Vos po kelių epizodų rezultatas tapo lygus – savo baudos aikštelėje ranka sužaidė Tomas Dombrauskis, o prie 11 metrų atžymos stojęs Vinicius Ribeiro neklydo bei realizavo baudinį.

Po 14-ojo turo „Riteriai“ su 11 taškų rikiuojasi devinti, savo ruožtu „Džiugas sąskaitoje turi 9 taškus bei žengia žemiau vilniečių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją