Sostinės ekipa Marijampolėje vykusiame 7-ojo turo mače 1:0 (0:0) nugalėjo „Kauno Žalgirį“ ir su 13 taškų pakilo į turnyro lentelės viršūnę.

Pirmoje dvikovos pusėje abi ekipos įsimintinais epizodais nepasižymėjo ir svarbiausius dvikovos akcentus sudėjo antrame kėlinyje.

Po aukšto perdavimo baudos aikštelėje nuo oponento atitrūkęs Tomislavas Kišas smūgiavo galva, tačiau savo komandą išgelbėjo puikiai sužaidęs Deividas Mikelionis, atrėmęs labai pavojingą smūgį.

Nežinia, ar D. Mikelionis 70 minutę būtų išgelbėjęs savo ekipą – baudos smūgio metu kamuolį į skersinį sukirto standartinių padėčių specialistas Hugo Videmontas.

Šio mačo rezultatas buvo nulemtas 78 minutę: kamuolys baudos aikštelėje nuo Egidijaus Vaitkūno dėkingai atšoko puolėjui Jakubui Sylvestrui – slovakas vienu lietimu smūgiavo nepriekaištingai bei pasižymėjo pirmą kartą su „Žalgirio“ marškinėliais.

Vilniaus klubas užtikrintai atsilaikė, o strategas Vladimiras Čeburinas į kovą metė du jaunus žaidėjus – Gustą Jarusevičių bei Vilių Piliukaitį. Pastarajam tai buvo debiutas Lietuvos čempionate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)