Pirmame kėlinyje savo progų turėjo abi komandos. Įpusėjus pirmai mačo pusei, po pakelto kampinio marijampolietis Povilas Leimonas laimėjo dvikovą prieš neapdairiai vartus palikusį Arijų Bražinską ir pamušė kamuolį į vartus, tačiau laiku vietoje atsidūręs „Dainavos“ puolėjas iš Kamerūno Cyrille'as Tchayi Tchamba išgelbėjo savo komandą.

Kiek vėliau A. Bražinskas susitvarkė su pora varžovų tolimų smūgių, bet darbo turėjo ir „Sūduvos“ vartų sargas Makis Giannikoglou – jam teko atremti pavojingą Vytauto Lukšos bandymą iš arti.

Esminiai rungtynių akcentai buvo sudėlioti antro kėlinio pabaigoje. 78-ąją minutę standartinės padėties metu kamuolys dėkingai atšoko po keitimo aikštėje pasirodžiusiam alytiškiui Deivydui Matulevičiui ir patyręs puolėjas jį nukreipė į vartus.

Bet jau po trijų minučių išlyginamąjį įvartį pelnė taip pat po keitimo į kovą mestas „Sūduvos“ baltarusis Aleksandras Makasis.

Per likusį dvikovos laiką dviem pavojingais smūgiais svečių vartininko budrumą patikrino Saidas Hamuličius, tačiau Makis Giannikoglou neklydo, tad rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1.

35-ą tašką per 17 rungtynių iškovojusi „Sūduva“ A lygos turnyro lentelėje užima 2 vietą, o 14 taškų turinti „Dainava“ žengia 9-oje pozicijoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)