Čia labiausiai pasižymėjo 36-erių metų komandos kapitonas Robertas Vėževičius, kuris arbitrus viešai užsipuolė socialiniame tinkle.

Ant puolėjo, teisėjai neįskaitė bent vieno legaliai pelnyto jo paties įvarčio ir dar į svečius vartus nepaskyrė bent vieno 11 metrų baudinio.

„Vakar kelis kartus išgirdau tą patį klausimą: „Kaip jautiesi?“ Atsakymas buvo tas pats: kaip apgautas, apvogtas žmogus jaučiasi! Sunku, kai esi sąlyginai silpnesnis, tad turi ieškoti sprendimų, taktikų, kaip įveikti stipresnį. Bet tai tampa neįmanoma, kai tau reik kovoti ne prieš 11, o prieš 14 asmenų aikštėje.

Mūsų treneris visada kartoja, kad kiekvienas turim prisiimti atsakomybę už paleistą varžovą, pralaimėtą dvikovą ir t. t. Jei taip atsitinka, tas žmogus, dažniausiai niekieno neprašomas, atsiprašo komandos. O kas dabar prisiims atsakomybę po vakarykščių rungtynių?

Atšaukti du įvarčiai, nepastatyti du 11 m baudiniai. Gerai, pirmas įvartis – galbūt nuošalė, bet kas turejo susišviest šoniniam teisėjui mušant antrąjį? Kodėl pagrindinio teisėjo švilpukas tyli, kai mūsų žaidėjas akivaizdžiai pargriaunamas baudos aikštelėje? Nors iš video matyt, kad teisėjas viską gerai matė.

Ir galiausiai pusė stadiono mato, kad paskutinėm minutėm yra pataikoma varžovui į ranką, bet vėl švilpukas tyli. Nieko neturiu prieš gerbiamus teisėjus, bet, chebryte, ar čia atsitiktinumas, ar tendencija, jog visi sprendimai priimami prieš „Bangos“ klubą? Na, jei bus priimami ir toliau tokie sprendimai, tai mūsų klubui bus sunku pakilti nuo dugno ir pavyti priešininkus. O į komentarus idėsiu gerbiamų teisėjų profilius, kur užkliuvo tam tikros detalės! Gražaus sekmadienio“, – savo pasipiktinimą nekokybišku arbitrų darbu ironiškai pabaigė jis.

Primename, kad minėtame mače darbavosi trys šiauliečiai: Mindaugas Jackus ir jo asistentai Aleksandras Stepanovas bei Deividas Klimas.

15 taškų turinti „Banga“ šalies čempionate rikiuojasi aštunta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją