Mačo teisėjas sustabdė susitikimą, o iškviesti gydytojai ėmė reanimuoti žaidėją. Netrukus G. Mertensas buvo nugabentas į vieną Genko ligoninių, kur jam sukelta dirbtinė koma. Šiuo metu vyksta kova dėl futbolininko gyvybės.

„Lokeren“ klubo medikas pareiškė, kad G. Mertensas buvo visapusiškai tirtas ir niekada neturėjo jokių problemų su širdimi.

Šį sezoną G. Mertensas sužaidė 15 rungtynių Belgijos čempionate ir tris kartus atstovavo „Lokeren“ ekipai UEFA Europos lygos turnyre.

Gregory Mertensui suteikiama pagalba aikštėje

Rungtynės „Lokeren“ - „Genk“ taip ir nebuvo baigtos.

2014 metų gruodį širdis per treniruotę sustojo Maskvos CSKA krepšinio jaunimo komandos žaidėjui 17-mečiui Ruslanui Gaglojevui. Jaunuolis mirė. Prieš dvejus metus rungtynių metu sustojo Anglijos futbolo klubo „Bolton“ 23-ejų žaidėjo Fabryce'o Muamba širdis. Tada gydytojams pavyko išgelbėti futbolininko gyvybę, bet jis buvo privertas baigti karjerą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)