Nors kol kas naujokas dar net nebuvo oficialiai pristatytas Anglijos ekipoje, žiniasklaidoje jau suskaičiuotas jo būsimas uždarbis.

Teigiama, kad ketverių metų trukmės sutartį sudaręs futbolininkas per sezoną susižers apie 18,2 mln. svarų sterlingų (21,5 mln. eurų).

Pagal atlyginimo dydį jis bus trečias „Manchester United“ gretose: daugiau uždirba tik Cristiano Ronaldo (25 mln. svarų) ir Davidas de Gea (19,5 mln.).

„Real“ gretose Casemiro alga buvo maždaug perpus mažesnė, bet pats žaidėjas tvirtina, jog ne pinigai nulėmė jo pasirinkimą.

„Prisijungiu prie didžiausios komandos pasaulyje. Jeigu viskas būtų dėl pinigų, būčiau išvykęs dar prieš ketverius ar penkerius metus. Žmonės klysta, jie manęs nepažįsta. Tiesiog toks mano kelias“, – kalbėjo Casemiro, savo atsisveikinimo spaudos konferencijoje nesulaikęs ašarų.

Viena svarbiausių „Real“ figūrų aikštės viduryje taip pat tris sykius tapo Ispanijos čempionu ir kartą kilnojo Karaliaus taurę. Iš viso Casemiro sužaidė 336 mačus ir pasižymėjo 31 įvarčiu bei 29 rezultatyviais perdavimais.

Praėjusiame sezone Carlo Ancelotti auklėtiniai surinko dublį, laimėję tiek Čempionų lygą, tiek nacionalines pirmenybes.

Savo ruožtu, „Manchester United“ Anglijoje liko tik šeštas, o šį sezoną pradėjo dviem pralaimėjimais. Spėjama, kad už brazilą „raudonieji velniai“ suplojo apie 72 mln. eurų, dar 11 milijonų gali siekti papildomos priemokos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją