Tiesa, pirmadienį vakare lietuvis žaidė vos kelias minutes. 23-iame ture namuose žaidusi „Torino“ susitiko su čempionato autsaidere „Cremonese“ ekipa.

Švieslentėje degė dvejetai (2:2), tiksėjo prie pagrindinio rungtynių laiko pridėtos arbitro minutės (90+2'), kuomet strategas Ivanas Juričius į aikštę metė saugą iš Lietuvos, kuris pakeitė komandos draugą Ivaną Iličių.

Gvidas Gineitis

G. Gineitis vos kelis kartus spėjo prisiliesti prie kamuolio, po vieno iš epizodų ir klaidos perduodant kamuolį kilo grėsminga varžovų ataka, kurią šeimininkų gynėjams pavyko neutralizuoti.

Po šio momento „Torino“ nebespėjo priartėti prie svečių vartų, arbitro švilpukas skelbė lygiąsias – 2:2 (1:0).

Šeimininkai pirmavo nuo 41-os min., į priekį „Torino“ išvedė Antonio Sanabria.

Po pertraukos svečių gretose pasižymėjo Frankas Tsadjoutas (54'), o Emanuele Valeri (74') išvedė „Cremonese“ ekipą į priekį.

Šeimininkų kailį gelbėjo Stephane Singo, išlyginęs rezultatą 79-ą minutę. Per likusį dvikovos laiką šeimininkai turėjo iniciatyvą ir ne vieną progą, tačiau trečiąkart nuginkluoti svečių vartininko nepavyko.

Artimiausias rungtynes „Torino“ žais vasario 28-ą prieš „Juventus“.

Po lygiųjų Turino ekipa su 31 tašku užima 9-ą vietą, „Cremonese“ lieka paskutinė 20-a (9 taškai).



Gvidas Gineitis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją