Daugiau nei du metai praėjo nuo incidento kalnuose, dėl kurio M. Schumacheris atsidūrė komoje ir buvo priverstas kovoti už savo gyvybę.

Juo vis dar rūpinasi jo namuose reabilitacijos darbuotojai, tačiau žinių apie sportininko sveikatos būklę yra labai mažai.

Bet jo vadybininkė Sabine Kehm atskleidė, kad jis visuomet norėjo dingti iš pasaulio žiniasklaidos akiračio. Ir būtent dėl to ji ir dabar slepia informaciją apie sporto legendos sveikatos būklę.

„Kartą ilgoje diskusijoje Michaelis man pasakė: tau nereikės man skambinti kitais metais, nes aš išnyksiu. Manau, kad toks buvo slaptas jo noras. Štai kodėl aš stengiuosi apsaugoti jo norus ir neleisti informacijai išlįsti į viešumą“, - kalbėjo S. Kehm.

2013 metų gruodį atostogų metu beslidinėdamas Alpėse M. Schumacheris patyrė galvos traumą ir pateko į komą.

S. Kehm teigė besitikinti, kad „vieną dieną jis vėl bus su mumis“, tačiau nieko daugiau patvirtinti ar atskleisti nenorėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)