Kita vieta „Renault“ gretose, manoma, atiteks Robertui Kubicai, jei lenkas visiškai pasveiks po šį pavasarį ralio varžybose patirtos šiurpios avarijos.

„Mano sutartis kitiems metams – tvirta. Jei jis (B. Senna – red. past.) mane įveiks, ką padarysi, bet man tai neturės jokios įtakos. Aš tiesiog važiuosiu kaip visada ir žiūrėsiu kaip seksis“, - prieš Italijos GP kalbėjo V. Petrovas.

„Manau, kad (komandoje) šiuo metu viskas yra gerai. Manau, kad (po Nicko Heidfeldo pasitraukimo) mums nieko netrūksta. Praėjusiais metais turėjome Robertą (Kubicą), kuris buvo svarbesnis, tačiau dabar pats suprantu, ką turime daryti.

Kaip matėte, prieš savaitę kvalifikacijoje (Belgijoje) mums kilo šiek tiek problemų, tačiau lenktynėse pasirodėme gerai“, - sakė rusas.

Lenktynininkas atskleidė, kad „Renault“ jau nustojo tobulinti savo šių metų techniką ir visą dėmesį sutelkė į pasiruošimą kitam sezonui.

„Kiek žinau, jau nustojome (tobulinti šių metų bolidą). Pralaimėjome sezono vidurio pradžioje, kai statėmės savo vėjo tunelį“, - tvirtino pilotas.

„Mes norėtume kovoti su „Mercedes“. Jei prisimintume sezono pradžią, „Mercedes“, lyginant su mumis, visiškai nesimatė, tačiau po to mes praradome greitį, o „Mercedes“ sustiprėjo“, - pridūrė jis.