Išvakarėse kvalifikaciją laimėjęs S. Perezas po starto buvo užleidęs lyderio poziciją Fernando Alonso, bet susigrąžino ją jau ketvirtame rate ir nuo tada pirmavo iki pat finišo.

Kitam „Red Bull“ pilotui teko sunkesnė dalia, bet lenktynėms įpusėjus M. Verstappenas jau buvo užsiropštęs iki antros pozicijos.

Komandos draugo čempiono titulą ginantis olandas taip ir nepamėgino atakuoti, tačiau užfiksavo greičiausią ratą ir taip uždirbo papildomą tašką, kuris jam leidžia išsilaikyti bendrosios įskaitos viršūnėje.


Antrose lenktynėse iš eilės tarp prizininkų kovą užbaigė F. Alonso, kaip ir pirmame etape Bahreine užėmęs trečią vietą. Tačiau jau po finišo „Aston Martin“ ispanas susilaukė 10 sek. baudos dėl neteisingai įvykdytos ankstesnės nuobaudos.

41-erių veteraną tai nubloškė į ketvirtą vietą – jubiliejinį šimtąjį kartą ant pjedestalo apsilankęs F. Alonso netrukus sužinojo, jog apdovanojimą teks perduoti „Mercedes“ atstovui George‘ui Russellui.

Penktą vietą užėmė kitas „Mercedes“ britas Lewisas Hamiltonas, už jo nugaros liko „Ferrari“ duetas Carlosas Sainzas ir Charlesas Leclercas.

Trečias „Formulės 1“ etapas po dviejų savaičių pakvies į Australiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją