Ketvirtadienį į treniruotes įsijungė pirmąsias dvi dienas ilsėjęsi „Red Bull“ ir „Ferrari“ komandų lyderiai - atitinkamai Sebastianas Vettelis ir Fernando Alonso bei „McLaren“ atstovas Lewisas Hamiltonas. Geriausiai iš šio trejeto pasirodė „Formulės-1“ čempionas, nors iki pietų greičiau važiavo britų pilotas.

F. Alonso praleido didžiąją dalį rytinės bandymų pusės, nes ilgai stovėjo dėl naujojo automobilio „Ferrari F2012“ hidraulikos sistemos gedimo. Po pietų jis stengėsi atsigriebti, tačiau iš viso nuvažiavo tik 67 ratus – daugiau tik už vos 48-is įveikusį Sergio Perezą iš „Sauber“, kuriam kovą pakišo tepalo padavimo sutrikimas.

Net 125-is ratus nuvažiavo pirmą kartą naujojo „Williams“ vairą savo rankose laikęs Bruno Senna. Tiesa, brazilas greičiu pranoko tik „Caterham“ atstovą Giedo van der Gardę, kol kas įvardijamą kaip atsarginį, tačiau, kalbama, galintį tapti ir pagrindinės sudėties lenktynininku.

Treniruotėse rato įveikimo laiko nepasiekė „Force India“ komandos atstovai. To priežastis – praėjus vos valandai nuo bandymų pradžios Jules Bianchi padaryta avarija. Ekipai nepavyko pataisyti automobilio dėl atsarginių dalių trūkumo. Jei šias bus spėta atgabenti rytojui, prie vairo sės Nico Hulkenbergas.

Penktadienis – paskutinė bandymų Cherese diena.