„Gera matyti, kad visa komanda ir toliau stengiasi. Pasiruošimas nebuvo idealus, nes po sekmadienio vakaro buvome šiek tiek apgirtę, tačiau tikrai to nusipelnėme“, - su šypsena spaudos konferencijoje pasakojo čempionas.
„Po sunkaus penktadienio ir sunkaus šeštadienio ryto atsitiesėme kvalifikacijoje, o lenktynėse važiavome fantastiškai. Važiuoti buvo taip smagu. Automobilis važiavo vis greičiau ir greičiau.“

„Fantastiška – po praėjusį savaitgalį pelnytos pergalės lenktynininkų čempionate, šį savaitgalį komandai laimėjome Konstruktorių taurę. Tai fantastiška“, - džiaugėsi vokietis.

„Norėčiau labai padėkoti „Renault“. Jie taip stengėsi. Technika buvo nuostabi, tad labai jums ačiū. Šiandien esu labai labai laimingas.“

„Stojome daug rečiau nei tikėjomės. Manėme, kad padangos dils labiau, kas vėliau pasitvirtino, tačiau mes atidėjome pirmąjį sustojimą ir pabaigoje supratome, kad nereikės stoti trečiąjį kartą“, - kalbėjo dešimtąją pergalę šiemet pelnęs pilotas.

„Šiuo atžvilgiu lenktynės buvo geros. Padangos ir padangų tausojimas nebuvo lengvi dalykai, ypač atkarpų pabaigoje.“

„Sugebėjau atitrūkti nuo Lewiso. Norėjau visą laiką išlaikyti tokią persvarą, kad jis neturėtų galimybės pasinaudoti DRS tarp antrojo ir trečiojo posūkių pučiant priešiniam vėjui“, - pridūrė jis.