Pranešama, kad pastarasis su savo nuosavybe atsisveikino važiuodamas taksi iš šalies sostinės Meksiko oro uosto į komandos viešbutį. Įsitrigus transporto spūstyje, prie automobilio prisiartino du ginkluoti plėšikai, pareikalavę piniginės ir laikrodžio.

Šią informaciją patvirtino ir pati „Mercedes“ komanda, pasak kurios atstovų, svarbiausia, kad išvengta kraujo praliejimo.

Meksikos GP į „Formulės 1“ kalendorių grįžo praėjusiais metais. Prieš tai lenktynės šioje šalyje rengtos 1963-1970 ir 1986-1992 metais.

Pietų Amerikoje prestižinės lenktynių serijos dalyviams panašiomis aplinkybėmis nukentėti tenka ne pirmą kartą. 2010-aisiais San Paule po Brazilijos GP kvalifikacijos į viešbutį keliavusį tuometį pasaulio čempioną Jensoną Buttoną ėmė vaikytis trys užpuolikų automobiliai. Britas sugebėjo pasprukti, bet tą patį vakarą apiplėšti buvo trys „Sauber“ komandos mechanikai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją