Likus penkioms savaitėms iki naujojo „Formulės-1“ sezono S. Vettelis jaučiasi tvirtai. „Komanda yra daug toliau, nei žmonės galvoja. Esu įsitikinęs, kad galėsime pasiekti taip trokštamus tikslus“, – teigė keturiskart pasaulio čempionas.

Vokiečio svajonė su „Ferrari“ automobiliu iškovoti titulą dvejus pastaruosius metus ir liko svajone, tačiau jos atsisakyti pilotas neketina: „Nes vis dar turiu aistros ir noro šį tikslą pasiekti.“

Jis teigia, kad „Ferrari“ praeityje turėjo daug pamokų, kurias išmoko, o tai komandą ateityje padarys stipresne.

2016 metais „Ferrari“ buvo greitesnė ir atstumas iki „Mercedes“ automobilio tikrai sumažėjo, tačiau sezonas nesusiklostė sklandžiai. S. Vettelis tvirtina, kad kritika „Ferrari“ ekipai yra perlenkta ir neteisinga, o rezultatai sąmoningai klaidingai interpretuojami. Tai vokietį nervina.

„Aš pats per pastaruosius metus pasikeičiau. Nebenoriu būti daugiau tas šaunus vyrukas. Noriu būti toks, koks esu. Blogai ir neteisinga tokiu momentu sukurti kažkokius nebūtus lūkesčius ar žmonėms piešti šventą pasaulį“, – kalbėjo S. Vettelis.

Naujojo sezono startas – kovo 26 dieną Melburne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją