Trečiuoju bandymu G. Russelas ratą nuvažiavo per 1 min. 17.377 sek. ir 0,044 sek. dalimi aplenkė „Ferrari“ pilotą Carlosą Sainzą jaunesnįjį (1 min. 17.421 sek.).

Trečią vietą užėmė kitas „Ferrari“ pilotas monakietis Charlesas Leclercas (1 min. 17.567).

Tuo metu nugalėtojo titulą ginantis olandas Maxas Verstappenas („Red Bull“) paskutiniame kvalifikacijos etape susidūrė su techninėmis problemomis ir galutinėje rikiuotėje užėmė tik 10 vietą. Jo geriausias laikas – 1 min. 18.823 sek.

Dar prasčiau sekėsi M. Verstappeno komandos draugui Sergio Perezui. Pastarasis buvo dar lėtesnis ir užėmė vos 11 vietą (1 min. 18.516 sek.).

Tokie Vengrijos „Grand Prix“ kvalifikacijos rezultatai suteikė viltį Ch. Leclerc'ui atgaivinti intrigą „Formulės 1“ čempionate. Antroje vietoje žengiantis monakietis po 12 etapų yra surinkęs 170 taškų ir nuo pirmaujančio M. Verstappeno (233 taškai) bendroje įskaitoje atsilieka 63 taškais.

Trečias rikiuojasi S. Perezas su 163 taškais.

Vengrijos „Grand Prix“ lenktynės sekmadienį prasidės 16 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją