Interviu žurnalui „She's“ Corrina ir jos dukra 22-ejų Gina Maria pirmą kartą prakalbo apie M. Schumaherį po tragiško įvykio. Lenktynininko sūnus 20-metis Mickas, minantis tėvo pėdomis ir besivaržantis „Formulėje-2“, anksčiau jau yra kalbėjęs apie Michaelį.

„Kai buvau 30 metų, svajojau įsigyti žirgą. Tuomet Michaelis skrido su manimi į Dubajų, kad padėtų išsirinkti arabų kilmės žirgą“, – kalbėjo Corinna. Moteris taip įsimylėjo žirginį sportą, kad net ėmė varžytis „Western riding“ disciplinoje ir 2010 metais tapo Europos čempione.

Ji žino, kam už tai yra dėkinga: „Niekuomet nepamiršiu, kam už tai turiu būti dėkinga. Ir tai yra mano vyras Michaelis“.

M. Schumacheris savo žmonai vestuvių dešimtmečio proga 2005 metais padovanojo rančą. Šiuo metu Corrina turi dvi tokias rančas, kur sėkmingai užsiima žirgų auginimu ir sportu.

Jos hobis tapo ir dukros mėgstamiausiu užsiėmimu. „Džiaugiuosi, kad mama gali daryti tai, ką taip mėgsta ir tiek daug pasiekė“, – kalbėjo Gina Maria.

M. Schumacherio dukra neatsiliko nuo mamos, ir su Vokietijos rinktine taip pat sėkmingai „Western riding“ disciplinoje skynė laurus. Anot Corinnos, Michaelis jau anksčiau žinojo, kad Gina Maria pamėgs šį sportą ir daug pasieks. „Šiuo metu ji geresnė nei aš“, – juokėsi Corrina.

Gina Maria taip pat dėkinga savo tėvui už patarimus. „Kartą jis man sakė, kad kai važiuoju su kartu, gali jį pastatyti garaže ir pamiršti. O žirgu turi rūpintis visuomet, net sekmadieniais“, – tėvo žodžius jautriai prisiminė M. Schumacherio dukra.


Kokia iš tikrųjų yra dabartinė M. Schumacherio būklė, lieka mįslė.

Tiesa, praėjusiais metais buvo pasklidusi žinia, kad su lenktynininku asmeniškai bendravo keletas garsių lenktynių ir verslo pasaulio atstovų, tarp kurių – ir F-1 vadovas, milijonierius Bernie Ecclestonas.

Tarptautinės automobilių sporto federacijos (FIA) prezidentas Jeanas Todtas apskritai teigė, kad su M. Schumacheriu lenktynininko viloje Šveicarijoje žiūrėjo F-1 lenktynių transliaciją.

Rašyta ir apie tai, kad sportininkas pakilo iš lovos, tačiau jokių šias kalbas patvirtinančių faktų žiniasklaida taip ir nesužinojo, todėl dauguma M. Schumacherio istoriją sekančių žmonių lenktynių magnatų pareiškimus vertina gana skeptiškai.

Nelaimė M. Schumacherį ištiko 2013-ųjų gruodį Prancūzijoje, slidinėjant. Jis patyrė galvos traumą ir pusmetį išbuvo komos būsenos.

Nuo pat nelaimės dienos M. Schumacherio privatumas saugomas itin kruopščiai.

Kitų metų sausio 3 d. M. Schumacheriui sueis 51-eri.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)