Vienu metu sportininkas buvo apsisukęs trasoje. Spėjama, jog tai nutiko dėl galinių stabdžių problemos. Pastarieji, greičiausiai, perkaito.

S. Vettelio teigimu, komanda išsprendė problemas, kurios ją kamavo Cherese vykusių bandymų metu, tačiau atvykus į Bahreiną susidūrė su naujomis.

„Išsprendėme problemas, su kuriomis susidūrėme Cherese“, – pasakojo S. Vettelis.

„Turėjome bėdų su temperatūromis. Tačiau, panašu, kad šios bėdos neliko. Vis dėlto dažnai nutinka taip, jog išsprendus vieną problemą, atsiranda kita. Taigi, tiek „Red Bull“, tiek „Renault“ turi kur padirbėti ir išspręsti patikimumo problemas. Būtų nesąžininga išskirti dvi puses. Esame komanda ir kartu pasiekėme puikių rezultatų“.

„Tai ne tokia pradžia, kokios mes tikėjomės. Tačiau mes vis dar turime laiko ir protingų žmonių, kurie, tikėkimės, išspręs iškilusias problemas“.

S. Vettelis neslpia, jog tikisi artimiausiu metu su naujuoju automobiliu daugiau praleisti laiko lenktynių trasoje.

„Dabar sunku pasakyti kokioje pozicijoje esame. Iki šiol praleidau mažai laiko už automobilio vairo. Pirmasis įspūdis buvo neblogas, tačiau turime įveikti daugiau ratų. Sunku kažką vertinti, kai nuvažiuoji vos kelis ratus ir viskas nedirba sklandžiai. Nesitikėjome susidurti su tiek daug problemų, tačiau yra kaip yra. Žinau, kad visi daug ir sunkiai dirba, kad kuo greičiau pašalintų visas bėdas“.