Australas kol kas lieka vieninteliu sportininku, kuris praeityje būdamas S. Vettelio komandos draugu, sugebėjo per sezoną surinkti daugiau taškų nei vokietis. 2014 metais D. Ricciardo sezoną baigė trečias, tuo tarpu S. Vettelis – penktas.

Australas tiek pernai, tiek šiemet yra minimas, kaip vienas iš pilotų, kuris anksčiau ar vėliau gali atsidurti „Ferrari“ komandoje. S. Vettelio teigimu, jis neprieštarautų jei D. Ricciardo vėl taptų jo komandos draugu.

„Kai lenktyniavome kartu 2014 metais, neturėjome jokių problemų. Pažinojau jį anksčiau“, – pasakojo S. Vettelis. - Aš nieko prieš su juo vėl būti komandos draugais. Man jis patinka. Danielis yra stiprus vyrukas. Akivaizdu, kad 2014 metais jam gerai sekėsi. Sunku lyginti praėjusį ir šių metų sezonus, nes nežinai kas vyksta kitos komandos viduje. Tačiau kiek aš žinau, Danielis yra geras vyrukas.

Pasirašinėti sutartis su pilotais nėra mano darbas. Nesikalbėjau apie tai su komanda. Šia tema iki šiol nediskutavome. Dabar mums svarbiausia yra sumažinti atsilikimą nuo pagrindinių varžovų.“

S. Vettelis taip pat pridūrė, kad jis neprieštarautų jei „Ferrari“ ekipoje dar vieneriems metams liktų dabartinis jo komandos draugas Kimi Raikkonenas.

„Aš tikrai tam neprieštaraučiau. Mes gerai sutariame. Su juo yra labai lengva dirbti, kadangi nereikia sukti galvos dėl kokių nors triukų ar žaidimų, kurie gali sutrukdyti gerai atlikti darbą.“

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.