Vokietis šiandien pirmavo nuo pat lenktynių starto iki finišo, visiškai dominuodamas lenktynėse ir nepalikdamas jokių vilčių varžovams.

„Puikios lenktynės. Puikiai startavau, kas buvo svarbu. Lenktynėse tiesiog palaikiau persvarą, kai kada net turėjome pakankamą persvarą, kad atliktume papildomą sustojimą“, – po finišo kalbėjo S. Vettelis.

„Pagaliau pelnėme pirmąją savo pergalę (Monrealyje – red. past.). Dabar galime šią trasą išbraukti (iš nelaimėtų sąrašo). Puiku čia laimėti“.

„Pasirodė ir saulė – geriau nei būti negali. Gerai čia važiuodavome ir anksčiau, tiesiog nesulipdydavome visko kartu pergalei“.

„Prieš dvejus metus pralaimėjau paskutiniame rate. Tuomet viską praradome dėl mano kaltės, tačiau šiandien tai išpirkau“.

Vokiečio pergale džiaugėsi ir „Red Bull“ komandos vadovas Christianas Horneris, prisiminęs ir du epizodus, kurie S. Vetteliui vos nesibaigė liūdnai – sienos kliudymą pradžioje ir pasivažinėjimą už trasos ribų po antrojo sustojimo.

„Nuostabi diena ir puikus Vettelio pasirodymas“, – pažymėjo britas.

„Jis gana ženkliai palietė sieną. Jis spaudė, kad galėtų atlikti papildomą sustojimą. Apskritai, tai buvo nuostabus pasirodymas“.

„(Klaida) jį pažadino – kai esi taip toli priekyje, lengva prarasti koncentraciją“.

„Šiandien nuo starto iki finišo visi spaudė netaupydami – taip ir turėtų būti“.