Po starto, trečiame trasos posūkyje, čempionato lyderis Lucas di Grassi trenkėsi į pagrindinį savo varžovą kovoje dėl titulo S. Buemi. Po susidūrimo abiejų sportininkų bolidai buvo stipriai apgadinti, tačiau abu pilotai sugebėjo pasiekti techninio aptarnavimo zoną ir tęsti pasirodymą lenktynėse.

Kadangi tiek L. di Grassi, tiek S. Buemi iki finalo buvo surinkę vienodai taškų, abu sportininkai rungėsi trasoje, kuris įveiks greičiausią ratą ir taip pelnys papildomus 2 taškus.

Iki finišo likus vos keliems ratams, L. di Grassi vieną trasos ratą įveikė per 1 min. 24,9 sek. Brazilas pasuko į techninio aptarnavimo zoną ir pasitraukė iš varžybų. Tuo tarpu S. Buemi paskutiniuoju bandymu vieną ratą įveikė per 1 min. 24,150 sek. ir užfiksavęs greičiausią ratą pelnė svarbius taškus bei iškovojo čempiono titulą.

N. Prostas lenktynėse, kuriose saugos automobilis trasoje buvo pasirodęs kelis kartus, nesunkiai nugalėjo lenktynėse. Antroje vietoje finišo liniją kirto Danielis Abtas, nuo prancūzo atsilikęs beveik 8 sek.

Jerome‘as d'Ambrosio pasinaudojo tuo, jog prieš jį finišavusiems 3 sportininkams buvo skirtos baudos. Belgas paskutines antrojo sezono lenktynes baigė trečias ir užlipo ant paskutinio apdovanojimų pakylos laiptelio.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.