Rusijos milijardieriaus Dmitrijaus Mazepino sūnus savo „Instagram“ paskyroje pasidalino vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip jis, sėdėdamas automobolio keleivio sėdynėje, nepadoriai lenda prie merginos ir ją graibinėja, nors ši priešinasi ir nesileidžia būti filmuojama.

Netrukus šis įrašas, žinoma, buvo pašalintas, o tiek pats N. Mazepinas, tiek ir naujoji jo darbovietė puolė smerkti tokį elgesį bei visų atsiprašyti.

„Norėčiau atsiprašyti dėl paskutinių savo veiksmų – tiek dėl netinkamo elgesio, tiek ir dėl to, kad vaizdo įrašą įkėliau į socialinius tinklus. Gailiuosi, kad įžeidžiau žmones ir sukėliau sunkumų savo komandai. Būdamas „Formulės-1“ pilotu turiu laikytis aukštesnių elgesio standartų, todėl pripažįstu, kad šį kartą nuvyliau save ir daug kitų. Pažadu, kad pasimokysiu iš to“, – tikino rusas.

„Haas“ smerkia N. Mazepino elgesį, matomą neseniai pasirodžiusiame vaizdo įraše, ir netoleruoja to, kad jis buvo patalpintas į socialinius tinklus. Šis klausimas bus išspręstas komandos viduje ir daugiau komentarų apie jį pateikta nebus“, – teigė komanda.

Visgi šie žodžiai F-1 gerbėjų nenuramino: jie sukūrė ir kviečia pasirašyti peticiją dėl to, kad N. Mazepinas būtų pašalintas „Formulės-1“. Vos per kelias valandas surinkta jau keliolika tūkstančių parašų.

Primename, kad tik pernai kojas „Formulėje-2“ apšilęs pilotas šiemet šios lenktynių serijos bendroje įskaitoje liko penktas.

Sportininko tėvas D. Mazepinas yra milijardierius, valdantis trašų ir chemijos produkcijos kompaniją „Uralchem Integrated“. Jo turtas vertinamas daugiau nei 7 mlrd. JAV dolerių.

Neabejojama, kad N. Mazepino sutartis su „Haas“ susijusi ir jo tėvo parama komandai.

Šiame sezone Konstruktorių įskaitoje „Haas“ užima priešpaskutinę devintą vietą (3 taškai). Kartu su prancūzu R. Grosjeanu (2 tšk.) komandai atstovauja danas Kevinas Magnussenas (1 tšk.).

„Haas“ anksčiau pranešė, kad po sezono atsisveikins su abiem dabartiniais savo lenktynininkais. Juos, be minėtojo N. Mazepino, pakeis 21-erių metų „Formulės-2“ čempionas iš Vokietijos, legendinio Michaelio Schumacherio sūnus Mickas Schumacheris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (219)