„Renault“ išsaugojo savo buvusią spalvų gamą, bet juodos spalvos naujame išdažyme yra daugiau nei pernai. Taip pat dėmesį atkreipia gana ryškus naujo ekipos rėmėjo „Castrol“ logotipas.

Kalbant apie konstrukcijos savybes, tai, kaip ir buvo laukiama, R.S.17 siluetas yra labai ryžtingas, tai atspindi motoro gaubtas, panašus į ryklio peleką, žemas galinis sparnas ir neįprasto profilio šoniniai pontonai su deflektoriais. Mašinos priekinė dalis taip pat pasikeitė – nosis tapo panaši į pernai „Mercedes“ naudotą variantą.

„R.S.17 yra bendras darbo Enstono ir Viri bazėse kūrinys. Šiuo rezultatu mes didžiuojamės. Mūsų komandoje visuose lygiuose darbuojasi puikūs specialistai, o prie Jolyono Palmerio šiais metais prisijungė Nico Hulkenbergas.

F-1 "Renault" naujas automobilis

„Renault“ komanda auga ir vystosi visomis kryptimis ir tai šiemet mes turime patvirtinti trasose. Mūsų tikslas – stabiliai uždirbti taškus kiekvienose lenktynėse“, - sakė „Renault“ komandos vykdomasis direktorius Cyrilas Abiteboulas.

„Mes esame patenkinti šio bendradarbiavimo vaisiumi. Automobilis labai greitas ir gražus. 2017 metų tikslai jau numatyti. Mes norime žengti didelį žingsnį į priekį, kad greitis trasoje ir mūsų rezultatai nenuviltų mūsų lūkesčių. Mes esame nusitaikę į 5-ą vietą Konstruktorių įskaitoje“, – teigė „Renault“ komandos prezidentas Jerome Stollas.

„Force India“ pristatė VJM10 automobilį

Trečiadienį Silverstono autodrome „Force India“ komanda žurnalistams ir aistruoliams pristatė naują VJM10 mašiną. Buvo organizuota tiesioginė transliacija internetu su britų „Sky Sport F1“ pagalba. O oficialus komandos interneto puslapis, kurio nauja versija buvo paleista tik trečiadienį, pristatymo pradžioje neatlaikė interesantų srauto.

Bazinis išdažymas liko beveik toks pats kaip ir pernai, tik kiek padaugėjo sidabro spalvos. Traktuodami naują Technikos reglamentą, komandos inžinieriai rado naujus aerodinamikos elementų išpildymo sprendimus, todėl mašinos išorė gali patikti ne visiems. Po pačio sėkmingiausio sezono pernai per visą komandos istoriją, kuris „Force India“ atnešė 4-ą vietą Konstruktorių įskaitoje, ekipa su optimizmu laukia dešimto sezono savo istorijoje.

F-1 "Force India" naujas automobilis

„Aš esu labai sujaudintas prieš prasidedant naujam sezonui. VJM10 atrodo agresyviai ir yra „užtaisytas“ pergalėms. Tai yra komandos įtempto darbo per pastaruosius 12 mėnesių rezultatas. Darbas ties VJM10 tęsėsi visus metus ir nenutrūko nė minutei. Mes dedame daug vilčių į naują techniką“, - kalbėjo komandos vadovas Vijajus Mallya.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.