Ch. Horneris prasitarė, jog komanda daro viską, kad kova dėl aukščiausių apdovanojimų nesitęstų iki finalo lenktynių Brazilijoje.

„Tai, jog kova turėtų tęstis iki paskutinių lenktynių yra ne mūsų rūpestis. Tikimės, kad šiemet to nebus“, - sakė „Red Bull“ vadovas Ch. Horneris. - Turėjome dvi velniškai atkaklias kovas pastaruosius dvejus metus. Nenoriu, kad tai vėl pasikartotų. Po praėjusiais metais Brazilijoje vykusių lenktynių ant mano galvos atsirado keletas žilų plaukų. Mums svarbiausia yra nugalėti. Stengiamės apginti abu titulus. Norime tai padaryti kaip įmanoma anksčiau.

Ch. Horneris pridūrė, jog liko nustebęs Singapūre S. Vettelio pademonstruota forma ir greičiu.

„Vieną akimirką galvojau, jog jis pasuko trumpesniu keliu, kadangi jo pranašumas buvo akivaizdus. Žinoma, tai, kad jam niekas netrukdė važiuoti priekyje buvo privalumas. Jau penktadienį pastebėjome, jog Singapūro trasoje turėsime itin greitą automobilį.

Vienintelis kartas, kai leidome jam važiuoti maksimaliai greitai buvo po saugos automobilio fazės. Tačiau nei vienas iš mūsų nesitikėjome, jog per 15 ratų jam pavyks susikrauti 30 sekundžių persvarą. Pagerinome savo techniką, o Adrianas su savo komanda rado puikų balansą dirbant prie šių metų ir 2014 metų automobilių“.