„Red Bull“ vadovas Christianas Horneris neslepia, kad S. Vettelis turi problemų su nauja technika.

„Manau, kad Sebastianui dabar yra sunku, nes jis nejaučia naujo automobilio taip, kaip pats to norėtų“, – sakė „Red Bull“ ekipos vadovas Ch. Horneris.

„Kalbant apie tam tikrus automobilio reguliavimus, jis yra itin jautrus šiuo klausimu. Kol kas naujas automobilis nesielgia taip, kaip jis norėtų. Visa tai priveda prie to, jog yra greičiau pažeidžiamos padangos. Sebastianui tai nebūdinga.

Tai, kad jis sudėvi padangas greičiau nei kai kurie kiti pilotai yra tikrai neįprasta. Manau, kad tai kulminacija problemų, su kuriomis jis susiduria. Tačiau kai tik jis jas išspręs, grįš su griausmu“.

Ch. Horneris pridūrė, kad priešingai nei S. Vetteliui, su nauju automobiliu kol kas puikiai susitvarko naujas komandos pilotas Danielis Ricciardo.

„Danielis Kinijoje pasirodė tikrai gerai. Jis stebino viso savaitgalio metu. Danielis buvo neįtikėtinas visose keturiose šio sezono lenktynėse. Jis puikiai atliko savo darbą. Jo pasitikėjimas savimi auga su kiekvienomis lenktynėmis. Pilotuodamas jis lieka ramus. Kalbant su juo radijo ryšiu, galima pagalvoti, kad Danielis yra trumpam sustojęs atsigerti kavos. Jis mėgaujasi tuo, ką daro. Jis džiaugiasi, kad yra F-1 pilotas ir gali atstovauti šiai komandai“.