Geriausią laiką „Paul Ricard“ trasoje vykusiose atrankos varžybose M. Verstappenas pademonstravo sukdamas paskutinį ratą. Nulėkęs jį per 1 min. 29,990 sek. olandas nepaliko jokių šansų savo varžovams.

Antrą rezultatą pasiekęs L. Hamiltonas atsiliko 0,258 sek., o trečią vietą užėmęs kitas „Mercedes“ komandos pilotas Valtteris Bottas – 0,386 sek.

Ketvirtą greičiausią laiką pasiekė kitas „Red Bull Racing“ lenktyninkas Sergio Perezas. Jis nuo lyderio atsiliko 0,455 sek.
Penktas buvo Carlosas Sainzas iš „Ferrari“, nuo lyderio atsilikęs 0.850 sek.

M. Verstappenui ir „Red Bull Racing“ komandai tai tik antra „pole“ pozicija šį sezoną „Formulės-1“ lenktynėse. Anksčiau jam lenktynes iš pirmos vietos pradėti pavyko tik pirmose sezono lenktynėse.


Po šešių etapų „Formulės-1“ lenktynių bendroje įskaitoje su 105 taškais pirmauja M. Verstappenas su 105 taškais. Antras žengia L. Hamiltonas su 101 tašku, o trečias – S. Perezas su 69 taškais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją